Hirdetés

Október 31-én érkezik hazánkba a Windows 7



|

A Budapest Game Show 2009 játékkiállításon kerül sor a Windows 7 hazai premierjére.

Hirdetés

A Microsoft Magyarország tájékoztatása szerint 2009. október 31-én kerül sor a Windows 7 hazai premierjére a Budapest Game Show 2009 rendezvény keretein belül. Az eseményen köszöntőt mond Drajkó László a hazai Microsoft ügyvezető igazgatója, majd a szoftvercég szakemberei által tartott prezentációk során mindenki teljesebb képet kaphat a Windows 7 operációs rendszerről és annak főbb ismérveiről.

 

win7doboz.jpg
 

 

A színpaddal szemben kerül kiállításra több tucat, erre az alkalomra készített „modder PC", azaz a Windows 7 tematikájának szentelt, egyedi építésű különleges számítógép. A látogatók szavazataikkal támogathatják a nekik leginkább tetsző modellt. Az aréna közepén pedig berendezett „Windows 7 kalandpark" várja a fizikai megpróbáltatásoktól sem idegenekedő látogatókat.

Budapest Game Show 2009

Az idei évben harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Budapest Game Show (BGS) rendezvényen belül ezen felül a látogatók kipróbálhatják a legújabb Xbox 360 konzolon és PC-n elérhető játékokat, részt vehetnek a számtalan érdekes versenyen, valamint megtekinthetik a BGS színpadon tartott prezentációkat, ahol szakújságírók mutatják be az idei őszi-téli kínálat legfontosabb újdonságait. A tavalyi rendezvényen a szervezők, több mint 6000 játékrajongót láttak vendégül és a visszajelzések alapján úgy döntöttek, hogy a hatalmas érdeklődésre való tekintettel az idei évben a lehető legnagyobb befogadóképességű, fedett létesítményben kell megszervezni a kiállítást: a Papp László Sportarénában.  

A számos kipróbálható játék és megrendezésre kerülő verseny mellett mini focipályák és az izgalmas laser-tag küzdelemek is várják az érdeklődőket. A vásárolni vágyó látogatóknak csak erre az egy napra vonatkozó ajánlatokkal kedveskednek a kiállítók, hiszen számos számítástechnikai eszközt, notebook-ot és játékszoftvert lehet majd különleges kedvezményekkel megvenni. Érdemes is lesz, hiszen a vásárlók között a nap végén egy Toyota Yaris személygépkocsit sorsolnak ki.

Az egész napos családi programokon belül helyt kapott még a Samsung World Cyber Games hazai döntője is, ahol a hazai legtehetségesebb játékosok mérkőznek majd meg, eldöntve, hogy ki utazhat a kínai világbajnokságra. Ezen felül mindenki kieresztheti majd a hangját a zenei színpadon, ahol kipróbálhatóak lesznek a zenés játékok olyan elhíresült zászlóshajói, mint a Guitar Hero a Rockband, a Lips vagy az új siker várományos DJ Hero. Míg a nap végére az is kiderül majd, hogy ki lesz az ide év World Cyber Girls lánya.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.