Hirdetés

Október 5-től töltheted az Android 6.0-t



|

Természetesen elsőként a Nexus készülékekre jön az új rendszer.

Hirdetés

Napokon belül bemutatkozik és elstartol a Google két új Nexus készüléke és az Android 6.0. Azonban a Marshmallow elérhetőségétől bővebb adatok is érkeztek. 

Hirdetés

A kanadai Telus információi szerint a Nexus 5 és Nexus 6 okostelefonokra a Marshmallow már október 5-től letölthető lesz

Ez nagyjából egy héttel van a Nexus 5X, a Nexus 6P és az új Chromecast bemutatója után, amin persze az Android 6.0 is főszerepet kap. 

A Marshmallow legfőbb újdonságai közé tartozik, hogy egyedi engedélyeket is letilthatunk az appoknál, az appok adatai a felhőbe mentődnek, van új főképernyő és natív támogatás az ujjlenyomat-olvasóknak. 

Október elején minden bizonnyal a különböző gyártók is megkapják az új rendszer végleges változatát. Csak remélni tudjuk, hogy a Lollipopnál hamarabb érkeznek meg a márkák frissítései, amelyek megjelenésére általában a csigaszerű lassúság a jellemző. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.