Hirdetés

Olcsóbb lett az androidos élet Magyarországon



|

Csökkent a minimálisan elkérhető ár az appokért és in-app vásárlásokért.

Hirdetés

A Google 17 országban is csökkentette az androidos appokért és in-app vásárlásokért minimálisan elkérhető összeget. A cél elsősorban a forgalom fellendítése a fejlődő országokban, a tesztidőszakot a nyáron tartották, Indiában. 

Hirdetés

Az új lehetőségek természetesen opcionálisak, de a Google azt reméli, hogy az olcsóbb tartalom vonzó lesz a felhasználóknak, és végeredményben nagyobb árbevételt hoz a fejlesztőknek. 

Való igaz a Google állítása, vagyis, hogy minden piacnak sajátos kihívásai és lehetőségei vannak. A vásárlási szokásokat figyelembe véve igyekeznek a helyi igényekre szabni a lehetőségeket, ezért az árcsökkentési lehetőségek. 

A mostani akcióban Magyarország is részt vesz: nálunk 225 helyett immáron 125 forint is lehet egy app ára. A projektbe bekerült még Brazília, Chile, Kolumbia, Indonézia, Malajzia, Mexikó, Peru, a Fülöp-szigetek, Lengyelország, Oroszország, Szaúd-Arábia, Dél-Afrika, Thaiföld, Törökország, Ukrajna és Vietnám. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.