Hirdetés

Olcsóbbak lehetnek az érintős PC-k



|

A Microsoft 75 százalékkal csökkentheti az érintős gépekre előtelepített Windows 8 árát.

Hirdetés

A DigiTimes és The Wall Street Journal egymástól függetlenül érdekes pletykával álltak elő, ugyanis a lapok forrásai szerint a táblagépek, továbbá érintős laptopok és érintős asztali számítógépek eladásainak növelése érdekében a Microsoft hajlandó lesz körülbelül negyedére csökkenteni az érintett termékekre előtelepített Windows 8 árát.


Ezen felül a Wall Street Journal szerint jól járhatnak a 10,8 colosnál kisebb érintőkijelzőjű eszközökkel előálló gyártók, ugyanis esetükben a redmondiak ingyen Office 2013 licencet is adhatnak majd a durván leárazott Windows 8 mellé. Az akcióban résztvevő termékek gyártása a híresztelések alapján április-május során indulhat el, a boltok polcaira pedig június környékén érkezhetnek meg az első „jóárasított” ajánlatok, így iskolakezdésre komoly készletek állhatnak rendelkezésre belőlük.


A WSJ információi szerint a Microsoft 120 dollárt kér számítógépenként a Windows 8-ért, ezen összeg 30 dollárra eshet vissza a kezdeményezésben résztvevő eszközöknél. A DigiTimes értesülései ettől kissé eltérnek, a tajvani portál 80-90 dolláros alapárról és 20 dolláros csökkentett árról tudósított.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.