Hirdetés

Olcsóbban juthatunk Windows 8 licenchez elővételben



|

Magyarországon is elindult a Windows frissítési ajánlat.

Hirdetés

Magyarországon is elindította a Microsoft kedvezményes Windows frissítési ajánlatát, amelynek keretében a Windows 7-et futtató PC-k vásárlói kedvezményesen juthatnak hozzá a Windows 8-hoz.

 

A Windows 8 előzetes kiadásai már bizonyították, hogy a Microsoft operációs rendszerének következő generációja elmossa a határokat a hagyományos PC és a táblagép használata között. Azoknak a felhasználóknak, akik az elsők között szeretnének a Windows 8 végleges változatára áttérni, a Microsoft kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosít. Aki 2012. június 2. – 2013. január 31. között bármilyen Windows 7 operációs rendszerrel (ez alól kivétel a Windows 7 Starter változat) előtelepített számítógépet vásárol, lehetőséget kap arra, hogy a PC-n futó rendszert Windows 8 Pro verzióra frissítse. Ennek költsége mindössze 14,99 euró - 300 forint/ euró árfolyamon számolva - hozzávetőleg 4500 forint. A vásárlók a Windows frissítési ajánlat weboldalán (www.windowsupgradeoffer.com) regisztrálhatnak az ajánlatra, amivel 2013. február 28-ig élhetnek majd. Gyakorlatilag egyelőre csak egy e-mail értesítésre szól, amit az akció tényleges indulásakor küld majd a Microsoft.

 

 

 

A lényeg, hogy ha még a nyáron muszáj lesz laptopot, asztali gépet vásárolnunk, akkor nem kell azon őrlődnünk, hogy hamarosan operációs rendszert kell vásárolnunk. A szokásos upgrade árnál lényegesen kedvezőbb elszámolással juthatunk majd hozzá a Windows 8 licenchez és ez nem lesz kiválasztott hardverforgalmazókhoz, csak Windows 7 OEM alapú új gép vásárlásához kötve.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.