Hirdetés

Olcsón bérelhető térképek GPS-ekhez



|

Ha csak egy kéthetes nyaralásra lenne szükséged egy térképre, most már akár bérelhetsz is egyet.

Hirdetés

A Nav N Go cég iGo szoftverek frissítési felületén, a naviextras.com-on immár egy új szolgáltatás is a rendelkezésenkre áll: a Rent-A-Map funkcióval rövid ideig bérelhetünk többféle térképet, úgyhogy ha csak nyaraláskor lenne szükségünk a GPS-ünkre, de a térképeket azok magas ára miatt nem engedhetnénk meg magunknak, immáron megoldhatjuk a problémát. A térképek (Tele Atlas, Navteq, Top-Map stb.) 1200 készülékre elérhetők, bérelhetünk akár teljes Európa-térképet is, ha nagy útra készülünk. Egy kis összevetés: Európa-térkép frissítése eredeti árán 21 500 forintba kerül, míg ha egy hónapra béreljük, akkor 8600 forintot kell csak kiadnunk. A kibérelt térkép licenckulcsa a megvásárlás után egy hónapig működik. Egy gond van viszont a rendszerrel: ha már van a készülékünkön valamilyen térkép, akkor a bérelt térkép felülírja a régit, így az eredeti térképünk sem fog megjelenni a készülékünkön egy hónap múlva.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.