Hirdetés

Ön mennyit fizetne egy hírolvasóért?



|

299 dollárért tért vissza a Feedly örök életre szóló előfizetése.

Hirdetés

A Google Reader bezárását vélhetően mostanra minden hírolvasót használónak sikerült kihevernie, az egyik legnépszerűbb alternatívának továbbra is a Feedly tűnik. A szolgáltatás eredetileg a keresőcég olvasójához volt egy mobilbarát felület, azonban annak bezárása óta az üzemeltetőknek saját maguknak kell megoldaniuk a hírek behúzását és feldolgozását, a felhasználók adatainak kezelését.

Hirdetés


Mindez óriási számítási és sávszélességbeli kapacitást igényel, éppen ezért is a reklámokkal megtámogatott ingyenes mód mellett pár hónapja bevezetésre került az előfizetéses rendszer. Ez nem csak a reklámokat tünteti el, de lehetővé teszi a keresőhöz és HTTPS-kapcsolathoz hasonló „profi” funkcionalitásokat; az 1 hónapos előfizetés 5 dollárba kerül, míg az 1 éves 45 dollárt kóstál.


A fizetős verzió elindítása előtt rövid ideig a Feedly 99 dollárért „örök életre” szóló konstrukciót is árult, ezen lehetőség most visszajött, ám 299 dolláros (olyan 63 ezer forintos) áron, azaz a befektetés olyan 6,6 év után térül meg.


A hírolvasót munkára használók esetében nem feltétlenül eszetlen összegről van szó, a jobb kérdés inkább az, hogy van-e értelme ennyi időre előfizetni, hiszen a fejlesztők akár néhány kisebb-nagyobb változtatással váltásra kényszeríthetik a felhasználókat. Kíváncsiak lennénk, hogy hányan élnek a drága lehetőséggel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.