Hirdetés

Önálló appot kapott a Facebook Events



|

Az új alkalmazással jóval egyszerűbben szervezhetünk izgalmas programokat.

Hirdetés

A Facebook háza táján nem ez az első eset, hogy egy korábbi alapfunkciót önálló alkalmazásként láthatunk viszont. A titkositásra váltó Messenger után most egy másik, naponta 100 millió ember által használt szolgáltatás, az Events költözik át okostelefonunkra.

Hirdetés

A Facebook Events applikáció nagyjából ugyanazt nyújtja, amit eddig megszoktunk: érdekes programokat kereshetünk a közelben, saját eseményeket hozhatunk létre, meginvitálhatjuk barátainkat, illetve nyomon követhetjük meghívásainkat. Újdonságként egy interaktív térkép segít, hogy könnyebben találjunk estére programot, ráadásul a Google Calendar és az iCloud bejegyzéseket is integrálhatjuk új naptárunkba.

Egyes feltételezések szerint a Messenger pénzküldési és vásárlási lehetőségei mintájára az Events is hasonló funkciókat kaphat, például koncert- vagy színházjegyeket vehetünk majd rajta keresztül. Az applikáció egyelőre az amerikai iOS felhasználók számára érhető el, Androidos megjelenésére még várnunk kell.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.