Hirdetés

Önműködő Kinectes szemetest az irodába!



|

Régi vágyuk teljesülhet azoknak, akik folyamatosan a kuka mellé dobják a szemetet.

Hirdetés

"Figyelj! Kosár!", hangzik el sokszor a munkahelyen, majd a galacsinba gyúrt papírdarab elegánsan repül a szemetes mellé, hogy korábban szétdobált társai mellett gyarapítsa a földön heverő gombócok számát. A Microsoft Kinect segítségével lehetőség nyílik arra, hogy többé soha ne hibázzunk, mégpedig úgy, hogy a szenzort a falra szereljük, így a mozgásérzékelő lehetőségét kihasználva az eszköz szépen leköveti a hulladék mozgását.

Persze mindez semmit nem érne, ha nem lenne olyan kütyü, ami a Kinect által érzékelt jeleket felhasználva egy önjáró és önműködő kuka felé továbbítja, így garantálva a sikeres dobást. Természetesen a rendszernek még vannak korlátai, de ettől függetlenül mindenképpen érdekes kezdeményezésnek minősíthetjük.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.