Hirdetés

OpenOffice konverter MS Wordhöz



|

Megjelent az MS Office-ba szánt Open Document konverter első bétaverziója

Hirdetés

A megfelelő pluginok legyártását kiadta „bérmunkába”, ennek a projektnek első fecskéi jelentek meg most.

A konverter projekt eredetileg a Word, Excel és PowerPoint állományok és a nekik megfelelő Open Document formátumok közti oda-vissza konvertáló pluginok elkészítését tűzte ki célul, ebből elsőként a Word dokumentumok (.doc) és az Open Document szövegek (.odt) közti konverziót lehetővé tevő modul készült el.

Az új import/export modul a Microsoft ígéretének megfelelően Word XP-hez, Word 2003-hoz és a hamarosan megjelenő Word 2007-hez készült el. Jelen változatában még nem végleges, de a szükséges funkciók kb. 90-95%-a már korrektül működik. A konverterek működéséhez a Microsoft .NET Framework 2.0 és a Microsoft Office Compatibility Pack telepítése is szükséges.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.