Hirdetés

Örökre megszűnik a Google Now Launcher



|

Ebben a negyedévben végleg nyugdíjazza a launchert a Google - március 1-től nem lehet majd telepíteni.

Hirdetés

A Google a Pixel okostelefonok érkezésével nyugdíjba küldte a Nexus szériát. Azonban nem csak a Nexusok merülnek majd lassan feledésbe, hanem a Google Now Launcher is. 

Hirdetés

Az óriás közkedvelt launchere végleg nyugdíjba megy, ami a Pixel Launcher fényében annyira talán nem meglepő. 

A Google Mobile Services partnerei olyan e-mailt kaptak nemrég, amelyből kiderült, hogy március végéig törli a Google a Now Launchert a Play Áruházból. Aki korábban telepítette, az tovább használhatja, a Google Search appon keresztül pedig még frissítéshez is juthat. 

Március 1-től azonban nem lehet többé feltelepíteni a Google Now Launchert, és a Google partnereinek is változtatniuk kell. Google Now kártyákat és egyéb szolgáltatásokat csak más launcherekbe integrálhatnak innentől kezdve. 

Egyelőre bizonytalan, hogy a Google kiadja-e az aktuális Pixel Launchert más eszközökre. Az utolsó Nexusok tulajdonosai hiába várták ezt a lépést eddig. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.