Hirdetés

Országokat is letölthetsz a Google Térképpel



|

Végre offline funkciót is kapott a Google Térkép, igaz, egyelőre csak Androidon.

Hirdetés

A Google még az idei I/O rendezvényén ígérte meg, hogy sok újdonsággal bővíti majd a Google Térképet, többek között offline képességekkel. Most elérkeztünk oda, hogy ezek az újítások kezdenek elérhetővé válni Androidon. 

Hirdetés

Külföldön egy ideje már lehetett kisebb területeket lementeni internet nélküli használatra, most azonban városokat és országokat is le lehet tölteni, hogy aztán offline használjuk a térképeket. 

Jó hír, hogy offline módban is él a valós idejű navigáció, kereshetőek a helyek és az olyan információk, mint a nyitvatartás, értékelés, kapcsolati adatok. 

Természetesen ekkora térképeket letölteni nagy adatforgalomba kerül. Éppen ezért alapból csak Wi-Fi-n lehet letölteni őket, és persze a készülék tárhelyére sem árt figyelni. 

Az offline térképmód további előnye, hogy azokon a területeken, ahol nincs online elérés vagy gyenge a kapcsolat, automatikusan bekapcsol. 

Ha minden jól megy, akkor az androidos eszközökre hamarosan megérkezik a frissítés. Az iOS-es verzióra még várni kell. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.