Hirdetés

Ősszel az Amazon Appstore a BlackBerry-re költözik



|

A BlackBerry 10 felhasználók ősztől hozzáférhetnek a teljes Amazon programkínálatához.

Hirdetés

A vállalat bejelentette, hogy a BlackBerry 10.3-as operációs rendszere ősztől támogatni fogja az Amazon saját programpiacát. Ez azt jelenti, hogy mostantól a fejlett operációs rendszerrel rendelkező készülékek tulajdonosai 240,000 applikációhoz férhetnek majd hozzá - köztük olyan sztárokhoz, mint az - itthonról nem elérhető - Netflix, a milliók transzba ejtéséért felelős Candy Crush Saga, vagy éppenséggel a zseniális Minecraft.

Hirdetés

A bejelentéshez a BlackBerry hozzátette, hogy az ő készülékeik is élvezhetik az Amazon Appstore minden előnyét: gyűjthetnek Amazon-érméket, hozzáférhetnek exkluzív akciókhoz, sőt, a napi ingyenes programot is letölthetik, akárcsak ha Amazonos készülékkel rendelkeznének.

Az Amazon Appstore érdekessége, hogy bár Android-alapú készülékeikről érhető el (mint a Kindle Fire tabletek), nem rendelkezik a teljes Google Play kínálattal - a vállalat ugyanis előszűrést tart minden egyes programnál, mielőtt az bekerül a saját piacukra, ezzel garantálva, hogy a letölthető applikációk mindegyike kielégítő minőségben futhasson a vállalat termékein.

Ez a hír több szempontból is szenzáció: az Amazon, aki éppen a mobilpiac felé kacsingat, látványosan külsős vállalat felé engedélyezte saját piacterének hozzáférését, miközben a BlackBerry igyekszik felhasználói számára - akár a saját termékeik kivezetése árán is - nagyobb mozgásteret biztosítani. Piaci spekulációk máris egy Amazon - BlackBerry házasságot sejtenek a háttérben, mi azért idáig nem mennénk el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.