Hirdetés

Ősszel új Microsoft szoftverek érkeznek



|

Hirdetés

A Visual Studio 2005, az SQL Server 2005 és a BizTalk Server 2006 megjelenését november 7-ére időzíti a cég, amint ezt az amszterdami konferencián megerősítették. Azon a napon ötven országban összesen kilencven rendezvénnyel, és egy San Franciscoban megrendezendő Kickoff nappal tervezik útjára indítani a három új szoftvert.

Egyes hírek szerint az őszi időpontra még csak a Visual Studio 2005 és az SQL Server 2005 lesz elérhető végleges változatként, míg a BizTalk Server 2006-nak csak béta verziója jelenik majd meg, a végleges változatra előreláthatóan jövő év elejéig kell várni. Őszig szintén napvilágot láthat a Commerce Server is, melynek végleges verziója szintén 2006 elejére várható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.