Hirdetés

Összeomlik a WhatsApp a túl sok szmájlitól



|

Egy biztonsági szakértő érdekes problémát fedezett fel Androidon.

Hirdetés

Egy biztonsági szakértő, Indrajeet Bhuyan érdekes problémát fedezett fel a WhatsApp üzenetküldővel kapcsolatban. Tulajdonképpen bárkinek lehetősége van rá, hogy összeomlassza az appot valaki másnak a készülékén. 

Hirdetés

Ez akkor történet meg, ha valaki a webes verzió segítségével elküld egy üzenetet, amiben legalább 5000 emoji található. Amikor valaki egy mobilos appon próbálja ezt megnyitni, a WhatsApp azonnal összeomlik. 

Az egyetlen mód a probléma kiküszöbölésére innentől a csevegési előzmények törlése, majd a beszélgetés ismételt megnyitása. 

A probléma jelenleg kizárólag az androidos felhasználókat érinti. Tovább nehezíti az ügyet, hogy az összeomláskor maga az üzenet is eltűnik, így később lehetetlen bárkit megvádolni azzal, hogy ő küldte, és idézte elő a hibát. 

A WhatsAppot még 2014 októberében vette meg a Facebook, 21 milliárd dollárért cserébe. 

Minden bizonnyal hamarosan orvosolják ezt a kellemetlenséget. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.