Hirdetés

Összeomlik az Amazon könyvolvasóitól a Windows 10



|

A Microsoft évfordulós frissítése óta kékhalállal reagál a Windows 10 az Amazon könyvolvasóinak a csatlakoztatására.

Hirdetés

Gombamód szaporodik azoknak a Windows 10-et használóknak a száma, akik a rendszer összeomlására panaszkodnak, ha a gépükhöz az Amazon Kindle könyvolvasóit csatlakoztatják. 

Hirdetés

A jelek szerint a problémát az Anniversary Update okozza - az Amazon Paperwhite és Voyage modelljeire sem könyveket másolni, sem azokat USB-n tölteni nem lehet, mert a különféle Windows 10-es gépek minderre kékhalállal és újraindulással válaszolnak. 

A hiba a normál felhasználókat és az Insider program résztvevőit egyaránt érinti. Egyes visszajelzések szerint ha a könyvolvasó bedugva marad, az újraindulás után ismét képes kezelni azt a Windows 10, de ha ismét csatlakoztatva van, akkor megint összeomlik a rendszer. Van, aki úgy járt sikerrel, hogy a bootolás során csatlakoztatta az eszközt. Mások egyelőre nem találtak átmeneti megoldást sem. 

Egyelőre várni kell a végleges megoldásra és javításra. 

Ez egyébként a második nagy és komoly probléma az Anniversary Update-tel. Bár rengeteg újdonság van benne, és általánosságban nagyon jól fogadták, sajnos nemrég sok felhasználónál a webkamerát tette használhatatlanná, például a Skype-ban. A Microsoft azt a hibát elismerte, és elnézést kért érte - az MJPEG vagy H.264 videós formátumokat használó webkamerákhoz szeptemberben érkezik a javítás.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.