Hirdetés

Összesen kilenc verzió lesz a Windows 8-ból



|

Elsőre soknak tűnhet ez a kavarodás, de a Windows 7-ből is volt hatféle, a felhasználóhoz mégis csak három jutott el. A részletek még nem ismertek, de a neveket már tudjuk.

Hirdetés

Bár korábban többen azt gondolták, hogy a Windows 8 esetében már nem lesz szükség többféle változatra, mert majd a Microsoft App Store segítségével alakíthatjuk az operációs rendszer működését, mégis úgy tűnik, előre gondolkodnak helyettünk a felhasználásást illetően. Bár egyelőre még csak tervről van szó, azt már lehet tudni, hogy a Microsoft milyen csapattal képzeli el a Windows 8 megjelenését:

- Windows 8 Starter
- Windows 8 Home Basic
- Windows 8 Home Premium
- Windows 8 Professional
- Windows 8 Professional Plus
- Windows 8 Enterprise
- Windows 8 Enterprise Eval
- Windows 8 Ultimate
- Windows 8 ARM edition (táblagépekhez)

Ez persze még nem a végleges, sok múlik a következő időszak döntésein, de a redmondi cég reményekkel telve néz a jövő felé, már csak azért is, mert a Consumer Preview verziót már az első napon több mint 1 millióan töltötték le.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.