Hirdetés

Öt javítócsomag érkezik kedden a Microsofttól



|

Az utolsó előtti foltozásait kapja a Windows XP.

Hirdetés

Magyar idő szerint kedden estefelé a Microsoft kiadja a szokásos havi biztonsági foltozásait a támogatott termékeihez, márciusban összesen 5 darab javítócsomagot érkezik. Az előzetes tájékoztatásból a befoltozott hibák pontos száma nem derült ki, de a Windows XP-tól kezdve az összes támogatott operációs rendszert használó kap pár „ajándékot” a javító kedd során.
 

Hirdetés


Az öt csomagból kettő kritikus és három fontos besorolást kapott a Microsofttól: a kritikus frissítések távoli kódfuttatásra lehetőséget adó hibákat javítanak a Windows és Internet Explorer termékekben, két fontos pakk jogosultságemelést és védelmi funkció kikerülését tesznek lehetetlenné az operációs rendszerekben, az ötödik pedig a Silverlight 5 futtatókörnyezet egyik védelmi vonalának kicselezési lehetőségét foltozza.


A javítócsomagok elérhetővé válása után érdemes lesz ellenőrizni az egyénileg telepített Adobe Flash beépülők frissességét is. Végül megemlítendő, hogy a márciusi lesz az utolsó előtti Windows XP-t is érintő javító kedd.


(Forrás: Microsoft | Fotó: The National Guard)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.