Hirdetés

Outlook on the Desktop 1.4



|

Ezzel a kiegészítő programmal a Microsoft Outlook alkalmazásban tárolt adatainkat jeleníthetjük meg az Asztalon.

Hirdetés

Nagyon sokan használják a Microsoft Office csomag részeként elérhető Outlook személyi adatkezelő alkalmazást. Ez a program az Outlookban szereplő adatainkat jeleníti meg, közvetlenül a Windows Asztalon.

 

ood_.jpg

 

Ablakának mérete, pozíciója és átlátszósága szabadon változtatható, és a naptár mellett képes megmutatni beérkezett üzeneteinket, a feladatokat, a címjegyzéket és a jegyzeteket is – a megjelenített adatok között a Tálca értesítési területén lévő ikonjának segítségével válthatunk. Az Asztal közepén látható naptárunkat nemcsak nézegetni lehet, hanem teljesen szerkeszthető – mintha csak az Outlookban lennénk –, ráadásul a vidd és dobd módszerrel is változtatható. Ha egy elemre duplán kattintunk, akkor az megnyílik közvetlenül az Outlookban is. Külön érdekessége az alkalmazásnak, hogy támogatja a többmonitoros üzemmódot. Működéséhez az Office 2000 első javítócsomaggal feltuningolt verziójára vagy újabb változatra van szükségünk.

 

Azok, akik Outlookot használnak személyi adataik kezelésére, jó hasznát vehetik ennek a kiegészítő programnak. Azt azonban mindenképpen tartsuk szem előtt, hogy az alkalmazás az Outlookkal együtt fut – nem helyette!

 

 

Adatok

  • Outlook-adatok megjelenítése közvetlenül az Asztalon
  • Több nézetben több monitorra is kitehető
  • Office 2000 SR–1 vagy újabb verzió szükséges hozzá
  • Vista alatti működés
  • Fejlesztő: Michael Scrivo
  • Ingyenes

 

Értékelés

Előny: hasznos Outlook-kiegészítő

Hátrány: sok memóriát foglal, lassú

Teljesítmény: 60

Szolgáltatás: 75

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.