Hirdetés

Óvakodj az androidos Super Mario Runtól



|

Elárasztották a másolatok és a klónok a Google Play Áruházat, pedig az androidos Super Mario Runra még sokáig kell várni.

Hirdetés

A Nintendonak sok időbe telt, hogy elhozzon egy hivatalos Mario-címet mobilra. A Super Mario Run azonban egy ideje már tölthető iOS-re. Androidra még nem. 

Hirdetés

A robotos készülékek tulajdonosainak még várniuk kell. Ennek ellenére sok fejlesztő igyekszik kihasználni a nagy figyelmet, és így a Google Play Áruházat elárasztották a másolatok és a klónok. 

Mivel igazi Super Mario Run egyelőre nem lesz Androidra, ezért egyértelmű, hogy a hamisítványok gombamód szaporodnak majd a következő hetekben - így volt ez például a Flappy Birdnél is. 

Jó alkalom ez a fejlesztőknek a letöltési számok megdobására. Az a szerencsésebb eset, ha csak rossz játékélményt és csalódást okoz egy cím, a nagyobb gond az, ha esetleg valamilyen formában adathalászat vagy kártevő veszélyeinek teszi ki a felhasználót. 

A Mario Run Jumper, a Super Plumber Run és társai azonban nem lesznek minőségi androidos alternatívák. Aki az eredetire vágyik, annak várnia kell, a Nintendo csak jövőre adja ki Androidra a játékot. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.