Hirdetés

Paint.NET, az egyszerű szerkesztő



|

A Paint.NET egyszerű és ingyenes képszerkesztő, amely kezeli a layereket is.

Hirdetés

Sajnos a profi Photoshopot drágasága miatt nem mindenki engedheti meg magának, pedig az a képszerkesztők alfája és omegája. Akik manipulálni szeretnék a fotóikat, azok kénytelenek keresni olcsóbb, vagy éppen ingyenes alternatívát.

Hirdetés

A Gimpet mindenki ismeri, azonban bonyolultsága elriaszthatja a kezdő felhasználókat, így nekik jó alternatíva lehet a Paint.NET, amelynek negyedik verziója februárban lépett a béta üzemmódba. A szerkesztő tudja a szokásos alapdolgokat (vörössszem-effektus csökkentés, vágás, átméretezés, stb.). A felhasználóknak köszönhetően, akik rengeteg munkát fektetnek a program tökéletesítésébe, kezeli a layereket, sőt, a Photoshop fájlokat (PSD) is, és egyre több mindent tud. Egyszerű használat és grafikus felület, kell ennél több?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.