Hirdetés

Panda Antivirus Titanium 2007



|

Az új kereső antispyware-t és tűzfalat is tartalmaz, akár 3 gépen is használható!

Hirdetés

Az okosabb gyártók új konstrukciókkal is előrukkolnak: a Panda azt az utat választotta, hogy az eddigi két alapterméke mellett egy harmadikat is megjelentetett. Ezentúl kapható egy olcsóbb alapváltozat, egy nagy tudású „középső testvér”, amely a vírusirtó mellett kémszoftver-eltávolítót és tűzfalat is tartalmaz, továbbá az Internet Security, amely egy teljes körű biztonsági megoldáscsomag. Ha mindez nem lenne elég, a Panda új licencelési konstrukciót vezet be: mostantól a Panda Titanium Antivirus + Firewall 2007 akár három számítógépen is használható. A megvásárolt terméket elég egyszer regisztrálni, és a kapott felhasználói névvel és jelszóval három gépre is telepíthetjük.

A szoftver megvásárolható a PC World Shopban, lásd lenn a Kapcsolódó linkeknél.Az okosabb gyártók új konstrukciókkal is előrukkolnak: a Panda azt az utat választotta, hogy az eddigi két alapterméke mellett egy harmadikat is megjelentetett. Ezentúl kapható egy olcsóbb alapváltozat, egy nagy tudású „középső testvér”, amely a vírusirtó mellett kémszoftver-eltávolítót és tűzfalat is tartalmaz, továbbá az Internet Security, amely egy teljes körű biztonsági megoldáscsomag. Ha mindez nem lenne elég, a Panda új licencelési konstrukciót vezet be: mostantól a Panda Titanium Antivirus + Firewall 2007 akár három számítógépen is használható. A megvásárolt terméket elég egyszer regisztrálni, és a kapott felhasználói névvel és jelszóval három gépre is telepíthetjük.

A szoftver megvásárolható a PC World Shopban, lásd lenn a Kapcsolódó linkeknél.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.