Hirdetés

Pár napig ingyen tölthető a Battlefield 3



|

Kizárólag egy Origin felhasználói fiókra van szükség.

Hirdetés

Néhány héttel ezelőtt az Electronic Arts kiadó elindította az On The House kampányát, amely keretében teljesen ingyen és véglegesen odaad a fogyasztóknak egy-egy éppen kiválasztott játékot. Eddig kettő cím szerepelt az akcióban: a nyitó játék a Dead Space volt, amelyet nemrég a Plants vs. Zombies váltott, utóbbi továbbra is ingyen beszerezhető.
 

Hirdetés


A nagy dobást a mellé átmenetileg felvett új játék jelenti: 2014. június 3-ig az akció keretében a regisztrált felhasználók a Battlefield 3 kiegészítőket és egyebeket nélkülöző standard kiadását is hozzáadhatják ingyen a játékgyűjteményükhöz, az ajándék értéke 20 euró.


A Battlefield 3 egyjátékos és többjátékos módokkal is rendelkezik, ám utóbbi jelenti az eladási pontját: óriási méretű pályákon lehet vele csatázni, ráadásul a vezethető járművek közt repülők és helikopterek is találhatóak. Minimum rendszerigény: Windows Vista SP1, kétmagos és 2,4 GHz-es processzor, 2 GB RAM, 20 GB szabad hely, DirectX 10-es AMD vagy NVIDIA videokártya 512 MB dedikált memóriával.


Az ügy érdekessége, hogy a napokban kiszivárgott a Battlefield játékszéria még bejelentetlen következő tagjának néhány perces bemutató videója, ráadásul az el kíván mozdulni a megszokott katonai vonalról, kimondottan érdekfeszítőnek tűnik. Nem lepődnénk, ha az EA a váratlan szivárogtatásból próbálna előnyt kovácsolni magának.


(Forrás: Origin)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.