Hirdetés

Patcheket kapott a Windows és Flash



|

Ma már biztosan nem jön a Windows 10 őszi frissítése.

Hirdetés

Magyar idő szerint kedd este 7 óra tájékán a Microsoft és Adobe kiadták a szokásos hibajavító keddes frissítéseiket. A Windows 10 rendszert használó geekek számára talán kiábrándító hír, hogy a pár nappal ezelőtti pletykával ellentétben a Microsoft egyelőre nem tette elérhetővé az operációs rendszer Threshold 2 kódnevű frissítését. Ettől függetlenül a jókora őszi "javítócsomag" valamikor november során biztosan meg fog érkezni, az RTM változata hétfőn ment ki a slow ringben lévő insidereknek.

Hirdetés


A novemberi patch kedden a Microsoft összesen 12 nagy javítócsomagot adott ki a támogatott termékeihez, a Windowstól az Office-on át az Internet Explorer / Edge duóig semmi sem maradt ki a szórásból. A konkrétan megszüntetett sebezhetőségek száma nem ismert, a javítások természetesen a Windows Update szolgáltatáson keresztül installálhatóak.


Az Adobe is kitett magáért, a Flash Playerben (ha jól számoltuk) összesen 17 sebezhetőséget sikerült megszüntetni, ezek közül több kritikus. A Windows 8 / 10 alatt Internet Explorer vagy Edge böngészőket használók a Windows Update-en keresztül telepíthetik az új verziót, a Google Chrome automatikusan letölti magának, más szoftveres konfigurációk esetén pedig innen szedhető le az aktuális (19.0.0.245) Flash.


(Forrás: Microsoft, Adobe | Nyitókép: Richard-G)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.