Hirdetés

Patrongate: megjöttek a HP nyomtatók frissítései



|

Újból használhatóak a nemrég letiltott patronokkal a cég printerei.

Hirdetés

Nagyjából egy hónappal ezelőtt alaposan meglepődtek egyes HP OfficeJet nyomtatók tulajdonosai, a printereik ugyanis egyik pillanatról a másikra nem voltak hajlandóak tovább működni az utángyártott vagy utántöltött tintapatronjaikkal. A vállalat mindenféle előzetes tájékoztatás nélkül letiltotta a nyomtatók beépített rendszerszoftverében a patronokban lévő azonosító chipek elfogadását.


Hirdetés


A felhasználók heves tiltakozása, továbbá a jelentős negatív sajtóvisszhang hatására röviddel később inkább úgy döntöttek a HP illetékesei, hogy mégis lehetővé teszik a régi chipes tintapatronok használatát. Tegnap elméletileg az összes érintett nyomtatóhoz megérkezett a beígért szoftverfrissítés. A beszerzéséhez csak el kell látogatni a HP terméktámogatási oldalára, rá kell keresni a nyomtató típusára, majd az adatlapjának "Firmware" részében a 2016. október 12. dátumú fájlt kell letölteni és telepíteni.


(Forrás: Ghacks)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.