Hirdetés

PDF készítése bármilyen dokumentumból PDF Creatorral



|

Az Adobe alkotta rendkívül népszerű dokumentum-fájlformátum, a PDF készítésének egyszerű módját mutatjuk be a nagyszerű PDF Creator segítségével.

Hirdetés

A PDF Creator bármilyen program kimeneti fájljából képes PDF-fájlt készíteni, amennyiben az adott program rendelkezik nyomtatási funkcióval. Telepítése egyszerű, csak néhány "buktatóra" kell odafigyelni, például arra, hogy semmi szükség az Internet Explorer-eszköztárra, hiszen a PDF Creator e nélkül is nagyszerűen fog PDF-et készíteni Internet Exploreren keresztül.

A PDF Creator sokkal többre képes, mint az elsőre gondolnánk: tesztoldal is tud nyomtatni, beállíthatunk szerzőt a létrejövő PDF-fájlnak, illetve nem csak PDF-be, de számos más képformátumba is képes menteni, például JPG-be vagy TIF-be is.

 

Létrehozhatunk automata scripteket is, hogy a PDF Creator mit tegyen a PDF-fájl elkészítése után, így például automatikusan beállíthatunk FTP-feltöltést, figyelmeztető ablak megjelenését - mindezt Visual Basicben, haladó felhasználóknak!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.