Hirdetés

PDF készítő ajándék a januári DVD-s számunkban



|

Januári számunk DVD-mellékletén található teljes verzió segítségével egyszerűen tudunk PDF állományokat előállítani gyakorlatilag bármilyen dokumentumból.

Hirdetés

Mindannyian tudjuk, hogy milyen előnyökkel jár a PDF állományok használata. Viszonylag kicsi és mindent tartalmaz (képek, szövegek, betűtípusok), hogy az eredeti dokumentumot láthassuk akár különböző operációs rendszerek alól is. A novaPDF használatával mi is elő tudunk állítani PDF állományokat bármely alkalmazásból -- feltéve ha az adott szoftver képes kimenetét nyomtatóra küldeni.
Használatához internetes regisztráció szükséges, amelynek oldalát legegyszerűbben az alkalmazás a Start menüben található programcsoportjában lévő Get free registration key pontra kattintva lehet elérni. A megjelenő internetoldalon nevünket és e-mail címünket kell megadni (ellenőrzés miatt az utóbbit kétszer is), majd a Submit gombra kattintva egy levelet kapunk a regisztrációhoz szükséges névvel és kóddal. Ennek beírásához látogassunk el a Vezérlőpult->Nyomtatók és Faxok pontba, válasszuk ki a novaPDF nyomtatót, jobb gombbal elérhető menüjéből a Tulajdonságok->About->Register lehetőséget. Mivel a kód meglehetősen hosszú, ezért célszerű a levélből a vágólapra másolni, majd a megfelelő mezőbe beilleszteni.

 

 

pdf.png

 


Mivel a program gyakorlatilag egy nyomtató-meghajtó, beállítása igen egyszerű. Ezt a lapunkban egy négy lépésből álló példán keresztül mutatjuk be.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.