Hirdetés

Pendrive-val is beléphetsz a Dropboxra



|

USB-kulccsal is lehet magunkat azonosítani a Dropboxba való belépéskor.

Hirdetés

Sok olyan helyzet van, hogy egy jelszó már kevés. A Dropbox ezért bevezette az U2F-et, amely egy univerzális hitelesítési eljárás. Ennek hála USB-kulccsal, vagyis egy pendrive segítségével tudjuk magunkat azonosítani a bejelentkezéskor. 

Hirdetés

A fogyasztók körében igazából a kétlépcsős hitelesítés az elterjedt, vagyis amikor az okostelefonra kapunk egy plusz kódot a bejelentkezéshez.

Az U2F ettől sokkal kevésbé trendi, ugyanakkor lemerült telefon esetén is lehetővé teszi a belépést. 

Nem kell zseninek lenni ahhoz, hogy valaki megtippelje, ez a döntés nem annyira az átlagembereket célozta. A Dropbox folyamatosan próbál nagy cégekkel megállapodásokat kötni, az ilyen biztonsági extra pedig ehhez jó alap. 

A Dropbox ugyan 100 000 vállalattal dolgozik együtt, a Google és a Microsoft nagy fenyegetést jelent rá, ugyanis hatalmas mennyiségű tárhelyet tudnak szolgálatba állítani rövid idő alatt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.