Hirdetés

Photofunia: játék a képekkel



|

A világ napi e-mail forgalmának jelentős részét teszik ki a „vicces képek”, amin együtt lehet vihogni.

Hirdetés

A legjobb azonban, ha ezeket a képeket mi magunk állíthatjuk elő, mégpedig úgy, hogy akár saját fotónkat, akár egy megviccelni kívánt személy fényképét alakítjuk át vagy helyezzük érdekes környezetbe.



top_photofunia.jpg



A Photofunia weboldal pontosan erre vállalkozik: több mint 70 előre elkészített képbe tudja „belekomponálni” az általunk felküldött fotót, sőt, bizonyos képek elkészítéséhez arcfelismerést is használ – megpróbálja a feltöltött fényképen megtalálni az arcot –, hogy még profibb legyen a végeredmény. Mindössze néhány kattintás, és máris gyárthatjuk a „kompromittáló” képeket, amelyeket lementhetünk a gépünkre, készíthetünk belőle avatárt fórumokhoz vagy egyéb webes szolgáltatásokhoz, vagy rögtön publikálhatjuk is az oldal által generált internetcímek segítségével.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.