Hirdetés

Photoshop CS3 Linux alatt



|

Végre futtatható a népszerű képkezelő program Linux alatt is.

Hirdetés

Minden Linux felhasználó tudja, hogy nem kell lemondania a csak Windows alatt futó programokról, mert a folyamatosan fejlesztett Wine alkalmazás segítségével futtathatók ezen szoftverek is. A legnagyobb igény természetesen azon alkalmazások futtatására van, amelyeknek nem létezik linuxos változata, mint például a World of Warcraft, a Call of Duty 4 vagy az Adobe Photoshop. Ez utóbbiból maximum a nyolcas változat futtatására volt képes eddig a Wine, de a legújabb 0.9.57-es verziója már megbirkózik a Photoshop CS3 elindításával is. A mellékelt képből jól látszik, hogy a felület megjelenítése még nem tökéletes, de biztosak vagyunk benne, hogy hamarosan minden hiba nélkül telepíthetjük és használhatjuk a szoftvert Linux alatt is.

 

 

ps3_k.jpg

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.