Hirdetés

Photoshop Elements 5



|

A népszerű Adobe PhotoShop Elements legújabb verziójának ismertetése

Hirdetés

A Photoshop Elements ötös verziója két, egymástól igen jól elkülönülő modulból áll. Az első egy képkatalogizáló rész, amely egyre gyarapodó, mappaszinten gyakorlatilag kezelhetetlen otthoni felvételeink között vág rendet, a második pedig a képszerkesztő rész, amely fotómanipulálási lehetőségeket kínál mind a kezdő, mind a haladó hobbifotósoknak.

 


 

A képkatalogizáló rész pontosan úgy működik, ahogy azt a többi hasonló alkalmazásnál, illetve a Photoshop Elements korábbi változatainál már megszokhattuk. Képeinkből gyakorlatilag egy nagy adatbázist szervez, amelyet különböző szempontok szerint szűrhetünk, illetve válogathatunk a benne található felvételek között.

A szoftverről készült teljes cikkünket a PC World 2006 novemberi számában olvashatják.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.