Hirdetés

Pipa: ISO-ban is jön a Windows 8.1 előzetese



|

Az Áruházból csak támogatott lokalizációjú Windows 8-ra lesz telepíthető a megapatch.

Hirdetés

A korábban Blue néven emlegetett Windows 8.1 iránt komolyan érdeklődők számára izgalmas lesz a jövő hét, hiszen a Microsoft június 26-án a nagyon formális bemutatása után elérhetővé fogja tenni az operációs rendszer béta, avagy újabb terminológiával élve előzetes változatát.


Az utóbbi hetekben a Microsoft megerősítette, hogy a rendszer szabadon tesztelhetővé fog válni, ráadásul a WinBeta információi szerint az eddig megszokott módon hagyományos ISO képfájlként is elérhető lesz, azaz a telepítéshez csak ki kell majd írni egy DVD-re. A Blue előzetese Windows 8-ra az Áruházból sima frissítésként is installálható lesz, de kizárólag akkor, ha a meglévő alaprendszer a 13 támogatott lokalizáció valamelyikét használja. Az eddigi tapasztalatok alapján a magyar valószínűleg nem lesz köztük.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.