Hirdetés

PlacesBar Tweaker



|

Sokan feleslegesnek tartják a Windows fájltallózó ablakának bal oldali sávját. E kis programmal a saját, mindennap használt mappáinkat is ide helyezhetjük.

Hirdetés

Helyek sáv (angolul Places Bar) néven tiszteljük azt a függőleges sávot, amelyet az Office 2000 óta a különböző alkalmazások fájlműveleti (Fájlok megnyitása, Mentés másként stb.) paneljének bal oldalán látható.

 

 

top_placesbar.png

 

 

Az operációs rendszer nem ad lehetőséget az alapértelmezett mappák és helyek átállításához (az Office programok igen, de ők viszont saját Helyek sávot tartanak fenn maguknak). Az ingyenes PlacesBar Tweaker  nagyon egyszerűen működik: kattintsunk a bal oldalon valamelyik ikonra, majd választhatunk, hogy a fontosabb rendszermappák közül valamelyiket szeretnénk-e ott látni, vagy beállíthatjuk saját kedvenc mappánkat is (például Letöltések helyét). Ha pedig nem szimpatikus nekünk, akár ki is kapcsolhatjuk a Helyek sávot.

 

A PlacesBar Tweaker Windows XP alatt és csak adminisztrátori jogkörrel rendelkező felhasználói fiókok alól működik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.