Hirdetés

Plextor – nem csak optikai piacon



|

Stílus és teljesítmény mellett erős szoftverrel dicsekedhetnek az új Plextor merevlemezek.

Hirdetés

5400-as fordulatszámú merevlemezeket rejt a PX-PH08U2 és a PX-PH12U2, rendre 80 illetve 120 gigabájtos kapacitással. A mobil viszonylatban nagy fordulatszám és a 8 megabájtos puffermemória együtt gondoskodnak a szükséges teljesítményről. A gyártó új zseb-merevlemez családja stílusos alumínium házban kapott helyet és megél az USB 2.0 busz energiájából, azaz külön tápellátásra nincsen szüksége. A 2,5 hüvelykes noteszgép háttértárat rejtő kis házak alig 17 milliméter vastagok, súlyuk mindenestül 200 gramm.

 

 

plextorhdd_.jpg

 

 

A cég a megfizethető kategóriában szeretné tartani új kedvenceinek árát, illetve a jó teljesítmény mellett a PlextTools szoftver szolgáltatásaiból szeretne extra piaci előnyt kovácsolni. A PlexTools Windows operációs rendszerek alatt használható, adataink szoftveres titkosításáról gondoskodik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.