Hirdetés

PopTray, a levélfigyelő



|

Ha fontos levelet várunk folyamatosan futtatnunk kell a memóriafaló levelező alkalmazást, hogy lássuk a beérkezett üzeneteket. Vagy mégsem?

Hirdetés

A nagy levelezőprogramok helyett kereshetünk egy apró, ám annál hasznosabb segédprogramot, mint amilyen a PopTray, amely a Tálca sarkából figyeli az általunk beállított, tetszőleges számú postafiókot.

 

top_poptray.png
Az ingyenes program jelzi, hogy hány olvasatlan levelünk van, előnézeti képet mutat belőlük, lehetővé teszi, hogy a letöltésük nélkül spamként jelöljük meg, vagy akár rögtön le is töröljük őket a szerverről. Beépített levélszemét-kezelője, fekete- és fehérlistája van, levelezési szabályokat definiálhatunk benne – azaz hasznos, rendkívül sokoldalú, ráadásul magyarul is tud!

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.