Hirdetés

PowerDVD 11 - mobilról és Facebookról is lejátszik



|

A CyberLink médiaszoftverének új kiadása iPhone és Android forrásokból is képes dolgozni.

Hirdetés

Ma jelentette be a CyberLink Corp. PowerDVD médialejátszó szoftverének legújabb, 11-es kiadását. A gyártó az új verzióval erőteljesen a közösségi média és a mobil okos eszközök irányába fordult, de emellett továbbra is ugyanúgy alkalmas akár Blu-ray, DVD és zenelejátszásra is.

 

Egy sor új funkció jelent meg a programban, melyekkel átvihető illetve lejátszható tartalom az iPhone, iPad, iPod Touch (iOS) készülékekről és Android operációs rendszert futtató okostelefonokról és táblagépekről. Most már a közösségi oldalak is szolgálhatnak médiaforrásul, azaz a Facebookon, Flickr-en és YouTube-on megosztott anyagokat is lejátssza a program, a YouTube videók minőségjavításon esnek át és kényelmesen nézegethetünk képeket, diavetítéseket a másik két oldal kínálatából.

 

 

A film- és hangélmény tekintetében is történt előrelépés, a program kereskedelmi változataiban (nem hardverhez mellékelt OEM) már adott a DTS 5.1 és a Dolby Digital Plus hang támogatása.

 

Ahogy az előző változatban, úgy a 11-esben is rendelkezésre áll a 3D támogatás, beleértve a 2D tartalmak felkonvertálását is. Maradt a TrueTheather technológia is, mellyel a normál felbontású felvételek skálázhatók és javíthatók fel. A TrueTheather Surround is a csomag része maradt, segítségével sztereó hangrendszerhez is nyerhetünk hang mélységérzetet.

 

 

 

Az említett mobil eszközök tulajdonosai feltelepíthetik a PowerDVD Remote alkalmazást és azzal távirányíthatják a PC-n futó PowerDVD-t, azaz a Blu-ray és DVD vagy zenelejátszást. Az egér is átvehető a telefonokkal, a fotók nézegetésekor, nagyításkor pedig kihasználhatók a multi-touch képességek.

 

Az Ultra, Deluxe és Standard kiadások rendre 100, 70 és 50 dollárba kerülnek, az okostelefonos Remote alkalmazás 5 dollárért tölthető le a Standard csomag tulajdonosai számára, a két nagyobb változat pedig már tartalmazza.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.