Hirdetés

Prémium verziót kapott a The Old Reader



|

Csak a 100 hírforrásnál többel rendelkezőknek kötelező előfizetniük.

Hirdetés

A hányatott sorsú The Old Reader új üzemeltetőinek az elmúlt hónapokban úgy tűnik sikerült stabillá és használhatóvá tenniük a hírolvasót, éppen ezért elérkezettnek látták az időt, hogy végre a fenntarthatóság problémájával is foglalkozzanak. A jövőbeli működés biztosítása érdekében bejelentették a Premium előfizetést, amely keretében lényegében a legnagyobb hírfogyasztókkal kívánják eltartatni a komplett szolgáltatást.

Hirdetés


A The Old Reader továbbra is kínál ingyenes és reklámmentes fiókot, azonban a 100 hírforrásnál többet követni kívánóknak mostantól havonta 3, vagy évente 30 dollárt kell fizetniük. Ez fair elképzelésnek tűnik: egyrészt az árazás teljesen elfogadható, másrészt az ennyire sok hírforrással rendelkezők szinte biztosan üzleti célra használják a szolgáltatást, azaz esetükben munkaeszközről van szó.


A bejelentés szerint a Premium bevezetése csak a felhasználói tábor 10 százalékát érinti, a maradék 90 százaléknak továbbra sem kötelező pénzt adnia a fenntartásra. A Prémium előfizetés előnyei: akár 500 hírforrás is követhető, a bejegyzések 6 hónapig megőrzésre kerülnek, a kereső a bejegyzések szövegében is kutat, gyakrabban fut le az új posztok ellenőrzése, integráció az Instapaper és Readability szolgáltatásokkal, korai hozzáférés az új funkcionalitásokhoz.


(Forrás: The Next Web, The Old Reader blog)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.