Hirdetés

ProcessScanner, a detektív



|

Gyanúsan viselkedik a számítógépünk? Nosza, keressük meg, ki rendetlenkedik!

Hirdetés

Rendszerint onnan vesszük észre, hogy számítógépünkre valamilyen károkozó került, hogy a gép elkezd furcsán viselkedni. Ilyenkor szaladunk a Feladatkezelőhöz, és az ismeretlen fájlnevekből megpróbáljuk kitalálni, hogy vajon melyik tartozik az általunk futtatott programokhoz, melyik a Windows része, és melyik lehet besurranó, lappangó kártevő. Segítségünkre lehetnek ebben a különböző folyamatokat elemző weboldalak, de egyesével rákeresni minden állományra roppant kényelmetlen.

 

 

top_processscanner_.png

 

Itt jön a képbe a teljesen ingyenes ProcessScanner! Letöltjük, lefuttatjuk, mire készít egy listát futó folyamatainkról, kigyűjti a tudnivalókat az ProcessLibrary.com netes adatbázisából, és böngészőnkben részletes, jól áttekinthető listát jelenít meg róluk, külön színnel jelölve a megbízható és a gyanús dolgokat.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.