Hirdetés

Profi sablonokkal frissített a Google Dokumentumok



|

Szakértők készítették az új és hasznos sablonokat, amelyek már elérhetőek.

Hirdetés

A Google Dokumentumok legutóbb szeptemberben kapott egy olyan nagy frissítést, ami új és hasznos sablonokat is magával hozott. Ezek segítségével a leggyakrabban használt dokumentumok gyorsan előállíthatóak. 

Hirdetés

A vállalat most tovább ment, és olyan új sablonokkal frissített, amelyeket kifejezetten szakértők terveztek. 

A programcsomag webes és mobilos változatából is elérhetőek az újdonságok, amelyek gyerekeknek és felnőtteknek is szólnak. 

A Reading Rainbow és LeVar Burton például a tanárok számára segít óratervet készíteni, a gyerekeknek pedig beszámolót a könyvekről. Az Intuit a cégtulajdonosok éves szereplését segíti előkészíteni, a Made to Stick alkotói pedig a nagy ötleteket segítenek prezentációba ültetni. 

A Google Science Fair segít továbbá a diákoknak a kísérletekről szóló jelentések készítésében, a Google Ventures pedig a vállalkozóknak azzal, hogy megtudják, mi kell a befektetők találkozójára. 

Mindezzel a Google Dokumentumok egy még hasznosabb ingyenes alternatíva lett a többi irodai szoftvercsomaggal szemben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.