Hirdetés

Profira veszi a figurát a Dropbox



|

A vállalat átnevezte az üzleti csomagját, már támogatja az egyszeri bejelentkezést.

Hirdetés

Az Amazon és Google egyre nagyobb teret nyerő üzleti tárhelyszolgáltatásaival való hatékonyabb rivalizálás érdekében a Dropbox tegnap számos újítást eszközölt, amelyek célja elsősorban a vállalati ügyfelek bizalmának és támogatásának elnyerése.


Teljesen kozmetikai jellegű változás, hogy mostantól kezdve a cég „Dropbox for Teams” helyett „Dropbox for Business” néven kínálja az üzleti felhasználásra szánt tárhelycsomagját. Funkcionális újítás, hogy a háttértár már támogatja az egyszeri bejelentkezéses (SSO – Single Sign-On) működést, így a vállalatok informatikai kirendeltségei hatékonyan integrálhatják a belső adatkezelő rendszereikbe a szolgáltatást.


Végül megemlítendő, hogy a Dropbox webes felülete és kliensprogramjai mostantól orosz, lengyel, indonéz, maláj, továbbá egyszerű és hagyományos kínai nyelveken is használhatóak, noha ezen hír írásának idején az iOS-es kliensprogram még nem frissült, vélhetően az Apple jóváhagyási folyamatának köszönhetően csúszik a kiadása.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.