Hirdetés

PS Plus: júniustól havi hat játék ingyen



|

Változik a Sony PS Plus szolgáltatása, az új lehetőségek júniustól válnak elérhetővé.

Hirdetés

A PS Plus szolgáltatást a Sony négy éve indította be, és csakhamar népszerű vált a PlayStation konzolt használó játékosok között.

Hirdetés

Ennek oka, hogy a Sony  már régen bevezette az Instant Game Collection nevű szolgáltatását, melyek között megtalálhatóak igen jó, akár AAA kategóriás címek is. Igaz, ezek eléréséhez folyamatosan fenn kell tartani az előfizetést, de most már még inkább megéri előfizetni a szolgáltatásra. Ugyanis ezután minden hónapban két-két ingyenes játék jelenik meg PS4-re, PS3-ra, és PS Vitára is. A játékok minden hónap első szerdájától lesznek elérhetőek, és 30 napig lehet ezeket letölteni. Mivel pedig a PS Plus szolgáltatás e-mail címhez kötődik, nem készülékhez, ha mindhárom konzol a birtokunkban van, mindegyik játék a mienk lehet.

Június hónapban PS4-re, a Pixeljunk Shooter Ultimate (Cross-Buy), és a Trine 2: The Complete Story tölthető le. PS3-ra az NBA 2K14, és a Lone Survivor, míg PS Vitára a Dragon's Crown és a Surge Deluxe választható. 

(Kép forrása: Kotaku)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.