Hirdetés

Ráncfelvarrás kell a Windows 8-nak



|

Az IDC szerint a Windows 8 az átlagfelhasználó számára nehezen emészthető.

Hirdetés

Az IDC piacelemző cég sok máshoz hasonlóan nincs lenyűgözve a Windows 8 eddigi teljesítményétől. Bob O'Donnell a CNET-tel folytatott beszélgetése során elárulta, hogy szerintük nagy hiba a Microsoft részéről, hogy teszi lehetővé az asztali módba való bootolást, és, hogy elvette a Start menüt. Ez a két tényező olyan dolog, amely az elemzések során folyamatosan előjön a felhasználók részéről.

A statisztikák szerint döntő többségben vannak azok, hogy a betöltés után egyből az Asztalra lépnek, a Modern UI-ra pedig csak alkalomadtán váltanak vissza. A legtöbben még mindig kényelmesebbnek érzik a régi felületet, a Microsoft legnagyobb igyekezete ellenére.

O'Donnell azt is hozzátette, hogy a Windows 8-as PC-k eladásai nem hengereltek eddig, és a véleményük szerint a Microsoftnak nem ártana újragondolnia az előző elképzeléseit. A redmondiak partnerei a hírek szerint örülnének, ha lenne lehetőség közvetlenül az Asztalra bootolni. A Modern UI legnagyobb hibájának azt rótták fel, hogy a munkát tekintve nem túl jelentős erő a mindennapi használathoz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.