Hirdetés

RegScanner: gyorsabb keresés a Registryben



|

Unalmas a Registry Editorban „végiglépkedni” a keresett kulcsokon és értékeken? A RegScanner segít egybegyűjteni a találatokat.

Hirdetés

Aki próbált már bármit megtalálni a rendszerleíró adatbázisban (Registry), pláne valami olyasmit, amihez hasonlóból elég sok van benne, az pontosan tudja, milyen iszonyúan unalmas és idegőrlő egyesével végiglépkedni az összes találaton, amíg megtaláljuk pont azt, amit kerestünk.


top_regscanner_.png

 

A NirSoft ingyenes RegScannere nemcsak hogy részletesen konfigurálható lehetőséget ad a Registryben való turkálásra, de az összes találatot egyben, egy külön ablakban jeleníti meg, amit sokkal könnyebb áttekinteni, rendezni, s ha szükséges, akkor elmenteni, a kívánt bejegyzés pedig egyetlen mozdulattal megnyitható a Regedit szerkesztőben a változtatáshoz vagy törléshez. Sőt, ha az interneten találunk valahol egy Registry-címet, és azt kitesszük a vágólapra, a RegScanner képes azt onnan közvetlenül megnyitni a Regeditben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.