Hirdetés

Rejtélyes a Microsoft és az Intel közös projektje



|

Amazon Echo-szerű funkciókat és kevert valóságot ad majd a Windowsnak a Project Evo.

Hirdetés

A Microsoft válaszol az Amazon Echóra és a Google Home-ra, azonban nem egy külön eszközzel. Az Echo-szerű hangfelismerést úgy hozza el a PC-kre, hogy az Intellel közösen dolgozik a Project Evón. 

Hirdetés

Amellett, hogy végül a Cortana a szobából bárhonnan hall majd minket, a Project Evo sokkal többről szól

A Microsoft szerint fokozott biztonságot kínál majd, továbbá gamer funkciókat és támogatást a kevert valósághoz, a HoloLens mellett más eszközökkel is. 

Egyelőre kissé rejtélyes a Project Evo, azonban azt is lehetővé teszi majd többek között, hogy a rendszer távolról halljon és értsen minket, vagyis a PC-t a szobából bárhonnan lehet majd hanggal irányítani. 

A biztonság tekintetében fejlődik a biometrikus azonosítás a Windows Hello formájában, illetve a 4K és a HDR fejlesztett támogatása mellett natív Bluetooth-támogatást kapnak az Xbox kontrollerek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.