Hirdetés

Reklámokat nézve támogathatod a kedvenc streamered



|

Mostantól valós pénz nélkül is adományozhatunk a legjobb Twitch csatornák készítőinek.

Hirdetés

Az online streamereknek bizony egészen kicsi százaléka az, aki valóban szép summát keres munkásságával. A Twitch felhasználói közül is sokaknak gondot okozott a feliratkozók és megtekintések alapján csorgó kevés pénz, amit a Cheering funkció bevezetésével próbáltak orvosolni.

Hirdetés

A nézők ennek segítségével valós pénzért vásárolhatnak a Biteknek nevezett érmékből (100 egység 1,4 dollárba kerül), amit aztán kedvenceiknek adományozhatnak. A Twitch azonban hamar belátta, hogy önmagában ez a megoldás még nem elég, így mostantól reklámok megtekintésével is szerezhetünk a virtuális valutából.

A 30 másodperces hirdetések végigüléséért vagy egy rövid kérdőív kitöltéséért általában 5, kiemelt promóciók esetében pedig akár 100 Bitet is beszerezhetünk. Az új funkció egyelőre kizárólag az Egyesült Államokban érhető el, az így szerzett összegből azonban más országok streamereit is támogathatjuk. A Twitch reményei szerint jelentősen növeli majd az adakozási kedvet, hogy már a pénztárcánkba sem kell nyúlni hozzá.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.