Hirdetés

Rendetlenkedik a Firefox? Chateljen!



|

Új szolgáltatást indít a Mozilla.

Hirdetés

Egyre népszerűbb a Firefox, milliók használják világszerte, így logikus lépés a Mozilla részéről, hogy támogatási oldalán egy újabb lehetőség áll rendelkezésünkre, ha problémánk támad a böngészővel kapcsolatban: chaten kérhetünk azonnal segítséget a többi felhasználótól.

 

A szolgáltatást jelenleg lelkes önkéntesek viszik, nem Mozilla-alkalmazottak - de a nyílt forráskód világában ez már nem szabad, hogy bárkit elriasszon. A szolgáltatás az egyik önkéntes szavaival élve "még igen csak béta állapotban van", de ha sikeresnek, népszerűnek bizonyul, minden bizonnyal továbbfejlesztik majd.

 

A chat csak napi pár órát üzemel, így nem tudunk mindig azonnal segítséget kérni, de a nyitvatartási idő ismert, így pontosan tudhatjuk, mikor érdemes próbálkozni. A szolgáltatás jelenleg csak angolul elérhető, de ismét csak azt mondhatjuk: ha sikeresnek bizonyul, akkor a Mozilla többi termékéhez hasonlóan valószínűleg több nyelven is kérhetünk majd segítséget.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.