Hirdetés

Rendhagyó videós appal vadászik tinikre a Facebook



|

A Lifestage ötlete a 19 éves zseni, Michael Sayman fejéből pattant ki.

Hirdetés

Mark Zuckerberg nagy bánatára a Facebook egyre kevésbé számít divatosnak a tinédzserek körében, akik manapság inkább a Snapchat és hasonló alkalmazások felé fordultak. A megoldást ezúttal kézenfekvően nem a cég egyik harmincas öltönyöse, hanem a 19 éves zseni, Michael Sayman szolgáltatta.

Hirdetés

A Lifestage elsősorban a gimnazistákat célozza meg, használni csak 21 éves korig lehet, ennél idősebbek nem is láthatják a többi felhasználót. Az applikációval egyfajta vizuális profilt hozhatunk létre, a tartalmakat elsősorban videók jelentik, a rendszer arra ösztönöz, hogy jókedvünket, rosszkedvünket, barátainkat, kedvencünket, vagy éppen tánctudásunkat is mutassuk meg képi formában.

Az új közösségi hálón csak az egy iskolába járók láthatják egymást, ha az intézményből már legalább húszan regisztráltak, közvetlen kapcsolatfelvételi lehetőség nincs is, csupán Reach Me néven linkek az illető Snapchat, Instagram vagy egyéb profiljaihoz. A Facebook Lifestage egyelőre kizárólag iOS eszközökre érhető el, Androidos megjelenésről nincs hír.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.