Hirdetés

Rendszerösszeomlás után



|

Hirdetés

Azóta olyan furcsán viselkedik, egyes futtatható állományokat nem tudok elindítani se parancssorból, se önállóan. Mindig a „nem Win32 alkalmazás” hibaüzenetet kapom. Ezeknek a programoknak semmi bajuk nem volt korábban. Hogyan tudnám újra használni őket?Rendszerösszeomlás után érdemes egy felületi hibakeresést lefuttatni konzol módban. Ehhez tegyük be a telepítőlemezt, és indítsuk gépünket erről. Az Üdvözöljük oldalon válasszuk a Javítást, majd a rendszergazdai jelszó megadása után írjuk be az alábbi parancsot: chkdsk /p /r. A hibajavítás végén az exit paranccsal indítsuk újra a gépet, ezúttal a merevlemezről. Ha ezután is problémáink lennének egyes állománytípusokkal, akkor valószínűleg a rendszerbejegyzések egy része sérülhetett meg. Ilyenkor érdemes ellátogatni a www.dougknox.com oldalra: ott a Win XP Fixes csoporton belül keressük meg a File Association Fixes pontot, majd töltsük le a hibás állománytípushoz való segítséget. Ezek lefuttatása után indítsuk újra a rendszert, és a hiba megszűnik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.