Hirdetés

Rengeteg appot töröl az Apple



|

Az iOS 11 érkezésével közel 200 000 alkalmazás tűnik el az App Store-ból.

Hirdetés

Az appok elemzésével foglalkozó Sensor Tower legutóbbi jelentése szerint az Apple következő iOS rendszere rengeteg app végét jelenti. A frissítés nagyjából 187 000 app törlésével egyenértékű, ugyanis a várakozások szerint a szeptemberben érkező iOS 11 végleg megszünteti a 32 bites támogatást. 

Hirdetés

A cég szerint ez nagyjából a 8 százalékát jelenti az App Store jelenlegi kínálatának. Felhívták a figyelmet egy korábbi üzenetre is, amely még az iOS 10.3 első bétájában jelent meg. Ez alapján a 32 bites alkalmazások nem működnek majd a jövőbeli iOS verziókkal. 

A 64 bites processzorok elsőként az iPhone 5S-ben debütáltak az Apple felhozatalában. A fejlesztőktől ennek ellenére csak 2015. júniusa óta kér 64 bites támogatást a vállalat. A ténylegesen törlendő appok száma így jóval magasabb is lehet a becsléseknél, főleg azért, mert a Sensor Tower csak a 2013. szeptembere előtt feltöltött, és azóta nem frissített appokat számolta. 

Közelebbi választ a helyzetre talán a júniusi WWDC adhat, ahol többet megtudunk az iOS 11-ről. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.