Hirdetés

Rengeteg újdonsággal frissült a Windows 10



|

Akinek gondja volt az automatikus aktiválással, már korábbi termékkulcsot is használhat.

Hirdetés

Több mint két hónapja a piacon van a Windows 10, de a Microsoft továbbra is gőzerővel fejleszti a rendszert. Ma bemutatkozott a legfrissebb buildje az előzetesnek, amiben rengeteg újítás található. 

Hirdetés

Szorosabban integrálták a rendszerbe a Skype-ot, a 10565-ös buildben ugyanis már közvetlenül elérhető az üzenetküldés és a hívás funkció több univerzális appban is. A felugró értesítéseknél közvetlenül lehet majd válaszolni az üzenetekre. 

Frissült az Edge böngésző is, amely immáron előnézetet is tud mutatni, ha egy megnyitott lap fölé húzzuk az egeret. A kedvencek és az olvasnivalók listáját szinkronizálni is lehet innentől. 

Okosabb lett a Cortana, amely már a kézzel írott jegyzeteket is megérti és felhasználja, valamint követi a filmeket és eseményeket az e-mailjeink alapján. 

A felhasználói felület változtatásai közé tartozik, hogy sötétebb színek is lehetnek a címsorban, van egy csomó új ikon és továbbfejlesztett menü. 

Hatalmas dolognak számít az is, hogy aki eddig szenvedett a Windows 10 automatikus aktiválásával, az innentől kezdve a Windows 7 vagy 8 termékkulcsát is megadhatja. 

Az új build természetesen a Windows Insider-program keretében vehető igénybe. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.